8. 4. 2017.

29. Sajam kozmetike Dodir Pariza




Ovog vikenda se u Beogradu održava 29. po redu Sajam kozmetike Dodir Pariza. Po prvi put se u okviru ovog sajma održava i Sajam holizma za ljubitelje prirodne kozmetike, joge, homeopatije, fitoterapije... 

Na Sajam tradicionalno idem sa mojim dragim lakoholičarkama Vedranom  i Jelenom a prva stanica nam je uvek OPI štand. 
Aktuelne su Opi Fiji i Opi Hello Kitty kolekcije. Lakovi su na sajamskom popustu 900 rsd. U korpicama sa sniženim lakovima ( po 500 rsd)  sam primetila Green on the runway iz Coca Cola kolekcije  ako ga neko traži. 



Alexandar cosmetics odobrava popuste na kupovinu od 1.000 do 2.999 5%, od 3.000 do 9.999 10% i preko 10.000 15% popusta. 






Stigle su nam nove China Glaze kolekcije Pastels, Spring fling i Shades of nude. Lakovi iz ovih kolekcija (kao i većina CG lakova) koštaju 498 rsd.  Neke China Glaze nijanse imaju i svoje mini varijante od 3.6 ml i koštaju 213 rsd. 



MoYou London pločice za pečatiranje su i na ovom sajmu bile veoma interesantne. Imale smo priliku da prisustvujemo demonstaciji nail edekatora Miroslave Objedović. 




Na Nyx-ovom štandu mi je najinteresantnija bila paletica Lid Lingerie koja košta 1090 rsd (i za Nyx kozmetiku važe isti popusti kao i za ostali program Alexandar cosm.) kao i Lip Lingerie tečni mat karmini koji su 890 rsd. 


Stigle su nam i nove Zoya kolekcije. Meni su najzaniljivije Enchanted i Urban Grunge. Tu su još i Matte velvet, Ultra brites i najtraženije nijanse kojih neko vreme nije bilo u prodaji. Ultasun se nalazi na štandu broj 143 i odobrava 10% popusta tako da umesto 949 rsd obični lakovi koštaju 860 rsd. Takodje u ponudi postoje setovi od tri laka za nokte po ceni od oko 1630 rsd. Postoje različite kombinacije lakova - jedan iz novih kolekcija a dva iz starih. 



Pored Zoje Ultrasan je uvoznik i City Color šminke. Mislim da će sve ljubitelje hajlajtera  oduševiti nova strobing paleta i verujem da će dostići popularnost onih za konturisanje. 



Cuccio i ove godine ima sjajnu ponudu - 3 laka po izboru za 1000 rsd koji inače koštaju 750 rsd što je odlična ponuda. 


Unitech odobrava 30% popusta na CND program pa lakovi  koštaju 782 rsd. 



Po prvi put na sajmu izlaže Mavala koja ima novog uvoznika. Znate da se pre nekog vremena povukla sa tržišta a sjajna vest je da će se uskoro ponovo pojaviti  apotekama i parfimerijama. 


Na štandu Depil Medic shop-a koji se tradicionlno nalazi na samom ulazu na Sajam može se pronaći Konad oprema za pečatiranje. U ponudi imaju okrugle i četvrtaste pločice kao i pečatne lakove i razne vrste pečata. 


Ovo su samo neki od štandova koji su meni privukli pažnju i koje rado obilazim svakog sajma. Da ne zaboravim da spomenem i moje drugare Glossip Milano sa kojima sam se zapričala pa sam zaboravila da slikam. :( Oni imaju ogroman popust od čak 50% na svu dekorativu do kraja meseca pa ako ne posetite sajam svratite u njihovu radnju u novom Merkatoru u prizemju kod pošte. 
Želim da napomenem da je sajam namenjen prvo profesionalcima pa tek onda nama ljubiteljima kozmetike pa nemojte očekivati drogerijske brendove. Ulaznica košta 350 rsd a radno vreme sajma je od 10 do 20 h. 
Evo i mog skromnog sajamskog "ulova". 



Jeste li već bili na sajmu?

PozZz

Marry


3 коментара :

  1. Super ulov, uzele smo istu Zoyu :) Zamalo i plavi Cuccio da uzmem :) koliko su oni na komad?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U redovnoj prodaji su 750 komad, na sajmu su čini mi se 500 ili 550, tako da je 3 za 1000 odlična ponuda.

      Избриши
  2. Koji skok sa Lingerie nudaća na jarke Zoya boje. :D

    ОдговориИзбриши